م
وَلَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِي آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَرَزَقْنَاهُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَى كَثِيرٍ مِمَّنْ خَلَقْنَا تَفْضِيلًا.
و به راستى ما فرزندان آدم را گرامى داشتيم و آنان را در خشكى و دريا [بر مركبها] برنشانديم و از چيزهاى پاكيزه به ايشان روزى داديم و آنها را بر بسيارى از آفريده هاى خود برترى آشكار داديم.
قرآن کریم سوره الاسراء آیه 17
در زمانی که سازمان ملل متحد وارد هفتاد و دومین سال تأسیس خود می شود با نگاهی کوتاه به این دوران از فعالیتهای سازمان و مشکلات پیش رو میتوان ضعف و قوت این نهاد بین المللی را بهتر و بیتشتر شناخت .
این نهاد بین المللی که با عضویت 51 کشور بنا نهاده شد ، اینک 193 کشور عضو آن است . از آنجائی که کشورهای پیروز در جنگ جهانی دوم این نهاد بین المللی را بنا نهادند، از همان مقطع 5 عضو پرقدرتش با کسب امتیاز حق وتو ، به شیوه دیپلماتیک خود را صاحب حق ویژه دانسته و از این رو در تمامی مشکلات منطفه ای و جهانی به نوعی در راستای تحکیم این امتیاز انحصاری زیر مجموعه نهاد حقوق بشر را سخت در تنگنا قرار دادند. یکی از الزامات استراتژیک اعلامیه حقوق بشر مصوبه این نهاد ، عبارت است از حمایت مادی و معنوی از مبارزات مردم تحت ستم برای دست یابی به آزادی و حقوق مصرحه در اعلامیه جهانی حقوق بشر.
اما امتیاز حق وتو و سپس وابستگی نهاد های حکومتی به قدرت های مسلط و صاحب این حق ، تا کنون سازمان ملل را درحوزه عملی کردن اعلامیه حقوق بشر در کشورهای جهان سوم ناتوان و ناکام کرده است. با وقوع انواع خشونتهای قومی و مذهبی در کشورهای جهان سوم به خصوص بعد از فروپاشی شوروی، این ناتوانی و ضعف بیشتر نمایان شده است.
دیکتاتورهای تا دندان مسلح متکی به پول نفت و توده های محروم از حداقل آگاهی، و توان سازماندهی، در مقابل هیولای سرمست از پول نفت و سهل انگاری جامعه بین المللی منطقه بزرگ خاورمیانه را در آتش و خون فرو برده اند. سازمانی که در ضرورت تأسیس خود مسئله حقوق بشر را از پایه های اصلی میداند، اینک با رژیم های فاسد و ضد حقوق بشری چون دیکتاتوری ولایت مطلقه آخوندیسم به چانه زنی اتمی و غیره و معامله مشغول است.
بر همه اعضای این سازمان بین المللی روشن است که خشونتهای منطقه ای برخاسته از شیوه حکومتهائی است که بر خلاف میل مردم این کشورها با زور اسلحه بر آنها مسلط شده اند.
محکومیت های دیپلماتیک نقض حقوق بشر توسط این سازمان نیز آنچنان در لابی گری های این رژیم های مافیای گم و در ابهام فرو رفته است که هیچ گره کوری از این مشکلات را توان بازگشائی ندارد. بنابراین با توجه به مجموعه این واقعیات اینک در هفتاد و دومین سالگرد این نهاد بین المللی باید به ابتکارات نوینی دست یازد.
از جمله این ابتکارات که قادر است این نهاد بین المللی را به نقش کارساز خودش در استقرار صلح ، و خلع سلاح جهانی نزدیک سازد، در الویت قرار دادن دموکراسی و استقرار آن در کشورهای جهان محروم از آن است.
از این رو نهضت دموکراسی توحیدی ضمن گرامیداشت سالروز تأسیس این نهاد بین المللی ، از همه انجمن و سازمانها و نهادهای دموکراتیک می خواهد که طرح حضور دیپلماتیک و در صورت ضرورت نظامی این سازمان را برای حمایت از مردمان آزادیخواه در مقابل مستبدین تا دندان مسلح را جز یکی از اصول و برنامه دفاع از اعلامیه حقوق بشر خود قرار دهد.
بدون شک تا زمانیکه مردمانی محروم از مفاد اعلامیه جهانی حقوق بشر در گوشه و کنار زمین پراکنده باشند و در مقابل آنها حکومت های تا دندان مسلح و سرکوبگر و تاراجگر، بر مسند قدرت، این نهاد بین المللی در دستیابی به اهداف خویش که همان صلح جهانی است نا کام خواهد بود.
امروز بنا بر تجربه مستمر به اثبات رسیده است که انسانهای برخوردار از حقوق به راحتی با تفکر و باورهای متفاوت می توانند جامعه ای متکثر و خالی از خشونت در درون و بیرون را سازماندهی کنند.
سازمانی که فلسفه تأسیسش حمایت از اعلامیه جهانی حقوق بشر در راستای دستیابی به صلح و عدالت است، بایستی به الزامات آن پاسخگو باشد.
مردم محروم از حقوق بدیهی در کشور بزرگ ایران تحت ضد انسانس ترین سرکوب و خفقان، امروز امید دارد که این نهاد بین المللی در دفاع از حقوق بدیهی آنها به صورت جدی وارد میدان شود. چرا باید قدرتمندان ذینفوذ دارای حق وتو در این سازمان عملی شدن اعلامیه جهانی حقوق بشر را به تأخیر اندازند؟
بنابراین در هفتاد و دوسالگی این نهاد باید امیدوار بود که منطقه خاورمیانه اسیر انواع خشونت حکومتی و غیر حکومتی ، هر چند زودتر با سرنگونی مستبدین از این مدار بسته تولید خشونت و صدور خشونت خارج شوند.
تا اینکه خاورمیانه صاحب نفت و بازار برخوردار از نعمت نظامهای دموکراتیک نیز باشد. بدون شک با استقرار دموکراسی توحیدی در کشور استراژیک خاورمیانه یعنی ایران، منطقه، بهار آزادی را جشن خواهد گرفت.
با آرزوی سرنگونی دیکتاتوری ولایت مطلقه آخوندیسم …و استقرار دموکراسی توحیدی در ایران زمین
نهضت دموکراسی توحیدی ..آبان ماه 1395 برابر با 21 اکتبر 2016