به مناسبت شهادت امام علی علیه السلام در ماه رمضان

شهادت امام علی علیه السلام در 21 رمضان یاد این امام قیام کننده به قسط را در هرسال ماه تنزیل قرآن یاد آور میشود، و این ذکر که خود از منبع شناخت اصیل در تشخیص الگو های وفادار به قرآن است ، سازماندهی موحدین معتقد به دموکراسی توحیدی را غنی تر میسازد.

 

شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنْكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ وَمَنْ كَانَ مَرِيضًا أَوْ عَلَى سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ يُرِيدُ اللَّهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَلَا يُرِيدُ بِكُمُ الْعُسْرَ وَلِتُكْمِلُوا الْعِدَّةَ وَلِتُكَبِّرُوا اللَّهَ عَلَى مَا هَدَاكُمْ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ .

ماه رمضان [همان ماه] است كه در آن قرآن فرو فرستاده شده است [كتابى ] كه مردم را راهبر و [متضمن] دلايل آشكار هدايت و [ميزان] تشخيص حق از باطل است پس هر كس از شما اين ماه را درك كند بايد آن را روزه بدارد و كسى كه بيمار يا در سفر است [بايد به شماره آن] تعدادى از روزهاى ديگر [را روزه بدارد] خدا براى شما آسانى مى‏ خواهد و براى شما دشوارى نمى‏ خواهد تا شماره [مقرر] را تكميل كنيد و خدا را به پاس آنكه رهنمونيتان كرده است به بزرگى بستاييد و باشد كه شكرگزارى كنيد

ماه رمضان در تاریخ مسلمانان با توجه به  نزول قرآن در این ماه از جایگاه ویژه ای برخوردار است. علاوه بر روزه داری در این ماه توجه به قرآن و خواندن آن از سنت های دیرین و پایدار مسلمانهاست. اما در این ماه یک حادثه سیاسی که همانا شهادت امام علی علیه السلام چهارمین خلیفه مسلمانان است در میان بخشی از مسلمانان یک نقطه عطف تلقی میشود . همانطور تاریخ گزارش کرده هر چهار خلیفه  به وسیله تروریستها کشته شده اند ، و این حکایت از ماهیت ضد تروریستی اسلام است که اینگونه مواجه با عوامل ترور آنهم در حوزه رهبران خود بوده است.

امام علی در برنامه حکومتی اش که برای یکی از سرداران خود نوشته ، حاکمیت قانون بر اساس عدالت را مسئولیت حکومت تلقی کرده و اجرای عدالت برای نفی ستم در جامعه را هدف یک نظام سیاسی عدالت محور می داند . به همین خاطر این عدالت محوری امام در حکومت مورد توجه بسیاری از اندیشمندان غیر مسلمان نیز واقع شده است.

نهج البلاغه کتابی که منسوب به  امام علی است از گفتارهای نقل شده  توسط او گرد آوری شده ، و رهنمود های این کتاب که در واقع تبینی است از بخشی از آیات قرآن، شیوه حکومت بر منطق قرآن و استقرار عدالت که هدف از بعثت انبیاء توحیدی بوده است را در چهارچوب امکانات زمان و مکان توضیح  داده است.

امام علی از شخصیتهای پروش یافته توسط رسول خاتم بود که خود و فرزندانش برای حکومت قسط در جامعه بر علیه همه ستمگران زمانه در چهارچوب امکانات زمان ایستادند و در این مسیر به شهادت رسیدند.  به همین خاطر معلم شهید دکتر علی شریعتی در مجموعه آثار 26 می گوید. شناخت علی،ذهنیت است ،و حب علی،احساس، اما تشیع علی ، عمل است.

نسل مخاطب امام علی در این مقطع از زمان نسلی است با اتکا به اصول و آموزه های قرآنی و شیوه راهبری امام علی ، در مقابل دیکتاتوری ولایت مطلقه آخوندیسم ، که تا دست یابی به دموکراسی توحیدی با اتکا ء به ارزشها و رهنمود های این رهبران عقیدتی از پای نخواهد نشست .

سلام بر امام شهید عدالت علی ابن ابیطالب عیله السلام ….سلام بر شهیدان راه آزادی

زنده باد دموکراسی توحیدی …با تز اسلام منهای آخوند آلترناتیو دموکراتیک ایران فردا

نهضت دموکراسی توحیدی …خرداد ماه 1396 برابر با جون 2017 میلادی