بسم الله الرحمن الرحیم .
أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاء ﴿۲۴﴾.
آيا نديدى خدا چگونه مثل زده سخنى پاك كه مانند درختى پاك است كه ريشهاش استوار و شاخهاش در آسمان است.
تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا وَيَضْرِبُ اللّهُ الأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ
ميوهاش را هر دم به اذن پروردگارش مىدهد و خدا مثلها را براى مردم مىزند شايد كه آنان پند گيرند (۲۵). .
در گرامیداشت تولد امام علی(ع) مولای متقیان و آزادی خواهان سخنی سزاوارتر از گفتار حکمت آموز او در استقرار حکومت عدل و آزادی در ولایت مصر موجود نیست. در زمانیکه فتنه ولایت مطلقه آخوندیسم در بزرگترین کشوری که بیشترین حامیان اندیشه سیاسی علی در آن زندگی می کنند، حکومت جائرانه ای را سازمان داده است، کدام تحلیل و استدلال بر اساس کتاب وحی رساتر از این تبیین فلسفه سیاسی دین توحید میتواند به حامیان و دوستداران او بینائی و قوت اراده در استقامت بر آزادی و عدالت را آموزش دهد؟ به تعبیر زیبا و رسای معلم شهید دکتر علی شریعتی امام علی در سه جبهه هم زمان مبارزه میکرد. 1. قاسطین 2 ناکثین 3 مارقین . همان مثلث شوم استعمار و استثمار و استحمار و این سه همیشه در تاریخ جنگ حق و باطل در همراهی و همگامی با هم سنگر آزادیخواهان عدالت طلب را هدف قرار داده اند. امروز در کشوری به وسعت ایران که بیشترین پیروان و دوستداران علی و خاندانش در آن زندگی میکنند ، حکومت ولایت مطلقه آخوندیسم بهترین حامیان مکتب علی را به مدت 30 و اندی سال سرکوب و سانسور و قتل عام میکند. لاجرم دوستداران او که همان حامیان و پیروان واقعی او در نبرد برای استقرار عدل و آزادی هستند، برای تجدید بیعت با او در عرصه های مختلف، با اصل ولایت مطلقه آخوندیسم در نبردند. نقش مارقین آلت دست قاسطین در زمان علی این بود که با ورقهای قرآن بر سر نیزه دشمن فریب خوردند، و به جای دشمن بر علی شوریدند، و او را متهم به بی احترامی به قرآن و حتی کفر کردند. و امروز نیز مارقین آلت دست با توسل به شگردهای مختلف مدعی هستند که قرآن و اسلام برای حکومت و تشکیل دولت و نظام سیاسی و مبارزه برای استقرار قسط آموزه و حکمی ندارد.!!! بنابراین در پاسخگوئی به مجموعه این شگردها و راهزنیها سخن جامع و مانع را از بیان خود امام و مولای متقیان )=(ع) بشنویم.
به نام خداوند بخشنده مهربان، اين فرمان بنده خدا على امير مومنان، به مالك اشتر پسر حارث است، در عهدى كه با او دارد، هنگامى كه او را به فرماندارى مصر برمى گزيند تا خراج آن ديار را جمع آورد، و با دشمنانش نبرد كند، كار مردم را اصلاح، و شهرهاى مصر را آباد سازد. ضرورت خودسازى او را به ترس از خدا فرمان مى دهد، و اينكه اطاعت خدا را بر ديگر كارها مقدم دارد، و آنچه كه در كتاب خدا آمده، از واجبات و سنتها را پيروى كند، دستوراتى كه جز با پيروى آن رستگار نخواهد شد، و جز با نشناختن و ضايع كردن آن جنايتكار نخواهد گرديد. به او فرمانى مى دهد كه خدا را با دل و دست و زبان يارى كند، زيرا خداوند پيروزى كسى را تضمين كند كه او را يارى دهد، و بزرگ دارد آن كس را كه او بزرگ شمارد. و به او فرمان مى دهد تا نفس خود را از پيروى آرزوها باز دارد، و به هنگام سركش رامش نمايد، كه (همانا نفس همواره به بدى وامى دارد جز آنكه خدا رحمت آورد.) پس اى مالك بدان! من تو را به سوى شهرهايى فرستادم كه پيش از تو دولتهاى عادل يا ستمگرى بر آن حكم راندند، و مردم در كارهاى تو چنان مى نگرند كه تو در كارهاى حاكمان پيش از خود مى نگرى، و درباره تو آن مى گويند كه تو نسبت به زمامداران گذشته مى گويى، و همانا نيكوكاران را به نام نيكى توان شناخت كه خدا از آنان بر زبان بندگانش جارى ساخت. پس نيكوترين اندوخته تو بايد اعمال صالح و درست باشد، هواى نفس را در اختيار گير، و از آنچه حلال نيست خويشتن دارى بكن، زيرا بخل ورزيدن به نفس خويش، آن است كه در آنچه دوست دارد، يا براى او ناخوشايند است، راه انصاف پيمايى. اخلاق رهبرى (روش برخورد با مردم) مهربانى با مردم را پوشش دل خويش قرار ده، و با همه دوست و مهربان باش. مبادا هرگز، چونان حيوان شكارى باشى كه خوردن آنان را غنيمت دانى، زيرا مردم دو دسته اند، دسته اى برادر دينى تو، و دسته ديگر همانند تو در آفرينش مى باشند، اگر گناهى از آنان سر مى زند، يا علتهايى بر آنان عارض مى شود، يا خواسته و ناخواسته، اشتباهى مرتكب مى گردند، آنان را ببخشاى و بر آنان آسان گير، آن گونه كه دوست دارى خدا تو را ببخشايد و بر تو آسان گيرد. همانا تو از آنان برتر، و امام تو از تو برتر، و خدا بر آن كس كه تو را فرماندارى مصر داد والاتر است، كه انجام امور مردم مصر را به تو واگذارده، و آنان را وسيله آزمودن تو قرار داده است، هرگز با خدا مستيز، كه تو را از كيفر او نجاتى نيست، و از بخشش و رحمت او بى نياز نخواهى بود، بر بخشش ديگران پشيمان مباش، و از كيفر كردن شادى مكن، و از خشمى كه توانى از آن رها گردى شتاب نداشته باش، به مردم نگو، به من فرمان دادند و من نيز فرمان مى دهم، بايد اطاعت شود، كه اين گونه خود بزرگ بينى دل را فاسد، و دين را پژمرده، و موجب زوال نعمتهاست. و اگر با مقام و قدرتى كه دارى، دچار تكبر يا خود بزرگ بينى شدى به بزرگى حكومت پروردگار كه برتر از تو است بنگر، كه تو را از آن سركشى نجات مى دهد، و تندروى تو را فرو مى نشاند، و عقل و انديشه ات را به جايگاه اصلى باز مى گرداند.
فلسفه سیاسی اسلام در یک تبیین قرآنی از طرف امام برای حکومت در مصر به سردار وفادارش مالک اشتر املاء شده است. و این فلسفه سیاسی از بیان امام تفسیر و تبیین فلسفه سیاسی قرآن است و نه چیز دیگر. با تبریک تولد این امام شهید عدالت و آزادی به همه تلاشگران و مجاهدان خواستار دموکراسی توحیدی در ایران و خارج از ایران، امید است که ملت صاحب تاریخ ایران با داشتن معلمانی چون امام علی و خاندانش هر چه زودتر از جور ولایت مطلقه آخوندیسم رها شوند. یاد این الگوهای مقاومت و ایثار و اخلاص، شخصیت جمعی ما را از توانمندیهای لازم برای ادامه طریق آنها برخوردار میسازد.
سلام بر امام شهید آزادی و عدالت علی ابن ابی طالب سلام بر همه شهدای راه آزادی
پیش به سوی استقرار دموکراسی توحیدی در ایران زمین.
نهضت تشیع علوی جون 2012 برابربا خرداد 1391
..