بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ﴿۱﴾ ما تورا(چشمه)کوثر دادیم
پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن (۲) فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ﴿۲﴾
دشمنتخود بىتبار خواهد بود (۳) إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿۳﴾
فاطمه (ع) تنها فرزند رسول خاتم محمد مصطفی (ص) از تنها همسرش خدیجه کبرای درسال پنجم بعد از بعثت در روز 25 جمادی الثانی در مکه به دنیا آمد.و درسال 11 هجری بعد از 75 یا 90 و اندی روز بعد از رحلت رسول خاتم (ص) به دنیای باقی شتافت.او زندگی را به عنوان یک مادر نمونه برای فرزندان و همسر هم پیمان با امیر المومنین علی ابن ابیطالب و مقاومت درقبال انحرافات زمان از سنت قرآن در روش پیامبر خاتم، تفسیر و معنای در شأن انسان موحد کرد و در تاریخ ثبت نمود. همانطور که در سوره کوثر خداوند نبی خاتمش را برخوردار از نعمت فزاینده میداند، فاطمه یکی از مصادیق این نعمت بود. فاطمه فرزندان وفادار به کتاب و سنت رسول چون امامان شهید حسن و حسین از خود به یادگار گذاشت. و دخترش زینب ابلاغگر ابعاد انقلاب کربلا به رهبری برادرش امام حسین شد.سرگذشت این بانوی موحد پرورش یافته مکتب قرآن به آموزگاری رسول خدا، الگوی زنان و مردان بسیاری در طول زمان در مقابله با ظالمان زمان گردیده است.آخوندیسم با جعل حدیث و روایات و سانسور کتاب خدا، این شخصیتهای الگوی ستم ستیزی و آزادیخواهی را در عرصه های مختلف مخدوش کرده است. از سانسور های ساخته این قوم ستم پیشه تبدیل کردن شهادت این بزرگان به مجلس روضه و گریه و سینه زنی است. در صورتیکه در مکتب قرآن با آموزگاری خاندان رسول، مرگ در راه خدا و در مبارزه با ظالمان نعمت بزرگی است که به موحدین پاکباخته بشارت داده شده است. معلم شهید دکتر علی شریعتی مجموعه آثار 21 خود را به معرفی این بانوی الگو به نام فاطمه فاطمه است اختصاص داده و در این کتاب او فاطمه را الگوی زنان و مردانی میداند که ستم را پذیرا نیست ختی اگر به نام دین باشد. در این کتاب معلم شهید فاطمه را اینگونه معرفی میکند(از شخصیت فاطمه سخن گفتن بسیار دشوار است. فاطمه یک زن بود آنچنان که اسلام میخواهد که زن باشد.تصویر سیمای او را پیامبر خود رسم کرده بود و او را در کوره های سختی و فقر و مبارزه و آموزشهای عمیق و مکتب انسانی خویش پرورده و ناب ساخته بود. و در همه ابعاد گونه گون زن بودن نمونه شده بود. مظهر یک دختر در برابر پدرش ، مظهر یک همسر در برابر شویش، مظهر یک مادر در برابر فرزندانش و مظهر یک زن مبارز و مسئول در برابر زمانش و سرنوشت جامعه اش .وی خود یک امام است ، یعنی یک نمونه مثالی ، یک تیپ ایده ال برای زن یک اسوه یک شاهد برای هر زنی که میخواهد،شدن خویش را خود انتخاب کند. او با طفولیت شگفتش ، با مبارزه مدامش در دو جبهه خارجی و داخلی ، در خانه پدرش ،خانه همسرش،در جامعه اش ، در اندیشه و رفتار و زندگیش ، چگونه بودن را به زن پاسخ میداد. م.ح. 21 .ص 202و203 .
گفتاری از یگانه فرزند رسول اکرم(ص):
پس خداوند ایمان را موجب پاکی شما از شرک، نماز را موجب تنزیه و پاکی شما از (آلودگی) تکبر، زکات را باعث تزکیه و طهارت روح و روان و رشد و فزونی در روزی، روزه را موجب پایداری اخلاص، حج را باعث استواری دین، دادگری و عدل را موجب انسجام و تقویت دلها، اطاعت و پیروی از ما را باعث نظم و آسایش ملت، رهبری و پیشوایی ما را موجب امان از جدایی و تفرقه، جهاد را موجب عزت و شکوه اسلام، صبر و پایداری را کمکی بر استحقاق و شایستگی پاداش، امر به معروف را به مصلحت عامه مردم، نیکی به پدر و مادر را سپری از خشم پروردگار، پیوند و پیوستگی با ارحام و خویشاوندان را موجب کثرت جمعیت، قصاص را موجب جلوگیری از خونریزیها، وفا به نذر را موجب قرار گرفتن در معرض آمرزش، پرهیز از کم فروشی را موجب عدم زیان و ورشکستگی، نهی از آشامیدن شراب را به خاطر پاک بودن از پلیدی، دوری جستن از قذف (تهمت ناروای جنسی) را انگیزهای برای جلوگیری از لعن و نفرین، پرهیز از دزدی را موجب حفظ عفت و پاکدامنی قرار داد و خداوند شرک ورزیدن نسبت به خود را از آن جهت حرام فرمود که بندگان در بندگی خود نسبت به ربوبیت او اخلاص پیشه کنند، پس “از خداوند بدان گونه که شایسته است پرهیز داشته باشید و تقوا پیشه کنید و جز درحال مسلمانی از دنیا نروید.” و خدا را در آنچه که شما را بدان امر میکند و آنچه که نهی میکند فرمان برداری کنید. زیرا “تنها بندگان دانا از خداوند خوف و ترس دارند.)
این کلام از بانوی گرامی و یگانه فرزند پیامبر خاتم به وضوح گویای عمق توانائی های ایدئولوژیک او و ایمانش به آرمانهای توحیدی از اسلام است. سختی های زندگی با مردی که خود قرآن ناطق بود، او را از کوشش برای تبیین رسالت محمدی برای تحقق عدالت در جامعه مانع نشد. و در این کار زار از دنیا رفت. امروز باورمندان به این شخصیت ایدئولوژیک زنان و مردانی هستند که در عرصه های مختلف با دشمن آزادی و دموکراسی توحیدی یعنی ولایت مطلقه آخوندیسم در نبردی نابرابر مقاومت میکنند. از نسل انقلاب در 30 خرداد 60 تا 18 تیر 1378 و زنان و دختران جنبش سبز و زنان و مردان موحد اشرف ، همگی با پیروی از الگوهائی چون فاطمه است که با حداقل امکانات در مقابل دشمنان تا دندان مسلح حماسه می آفرینند. با نفی و افشای سنت ضد قرآنی آخوندیسم که عزاداری و روضه خوانی است، سنت فاطمه و غلی را از فرزند گرامی شان سرور شهیدان حسین و همراه و همسنگرش زینب کبرای یاد بگیریم . و فراموش نکنیم که نخستین کسی که بر حسین گریست عمر سعد بود و زینب زاده فاطمه اورا ملامت کرد. و همچنین نخستین مجلس عزاداری نیز در رابطه با زنده ترین زندگان توسط یزید تدارک داده شد. به همین خاطر سنت عزا و سینه زنی و قمه زنی، سنت قاتلانی بود که میخواستند با تهییج عواطف توده های مردم، فلسفه یک انقلاب آگاهی بخش – آزادی بخش را مخدوش سازند.
سلام بر فاطمه(ع) سرور و راهبر زنان و مردان موحد سلام بر شهدای راه آزادی
نهضت تشیع علوی — اردیبهشت 1390 برابر با ماه مه 2011