آیا انتخاب باراک اوباما میتواند معیار های اخلاقی را در سیاست بازسازی کند؟

بسم الله الرحمن الرحیم
یا ایها الناس انا خلقنکم من ذکر و انثی وجعلناکم شعوبا و قبائل لتعارفو ان اکرمکم عند الله اتقکم ان الله علیم خبیر

قرآن مجید سوره حجرات آیه 13 ( ای مردم ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیره ها و قبیله ها گردانیدیم تا یکدیگر را بشناسید “اینها ملاک امتیاز نیست” گرامی ترین شما نزد خداوند با تقوا ترین شماست. خداوند دانا و آگاه است.

آیا انتخاب باراک اوباما میتواند معیار های اخلاقی را در سیاست بازسازی کند؟

سناتور اوباما به عنوان یک سیاهپوست منتسب به خانواده ای مسلمان آفریقائی با رأی اکثریت بزرگی از مردم آمریکا برگزیده شد ، و نلسون ماندلا زندانی رژیم آپارتاید با سابقه طولانی در مبارزه و مقاومت جزء نخستین کسانی بود، از شخصیتهای مشهور جهان که این پیروزی را به اوباما تبریک گفت. امید و اعتماد عمومی و به خصوص مردم آمریکا بر این است که اوباما بتواند بنا بر تصریح و تأکید خودش در نطق های تبلیغاتی قبل از انتخاب، حقوق بشر را معیار رابطه محوری خویش در سیاست های داخلی و خارجی کرده و بر اساس مواد و معیار های این اعلامیه حمایت از حاکمیتهای متضاد با مواد این اعلامیه را محدود، و در مقابل از توده های مردم و جنبشهای آزادیخواهانه آنها حمایت کند . بنابر این مردم ایران و جنبشهای سیاسی آزادیخواهانه آنها گزینش اوباما را نقطه آغاز تحول بنیادین در سیاست های آمریکا تلقی کرده و از همین رو منتظر عملی شدن تعهدات رئیس جمهور اوباما میباشند.

نهضت تشیع علوی در مبارزه اصولی با تروریسم در ابعاد جهانی بعد از حادثه تروریستی 11 سپتامبر در آمریکا طی گفتاری ضمن محکوم کردن هرگونه ترور بر اساس اصول اولیه و بدیهی دین اسلام ، طی گفتاری به رهبران جهان غرب و به خصوص آمریکا یاد آور شد که نظم نوین جهانی بر اساس تعادل قوا و برخورداری بخشی از جهان از حقوق ، و محرومیت بخش دیگر از حداقل آن امکان ناپذیر است. و بنا بر این تئوری نظم نوین جهانی می بایست بر اساس تعادل در حقوق جانشین تئوری تعادل قوا گردد. تعادل در حقوق می بایست بنیاد هر رابطه ای در رابطه دولت و ملت و دولت با دولت گردد ، تا امکان رهائی از خشونتهای سازمان یافته دولتی و جریانات غیر دولتی فراهم گردد. از این رو ما امیدواریم که رئیس جمهور اوباما در موضع اولین مسئول نظام سیاسی آمریکا سیاست خارجی خود را در رابطه با ایران از مسیر تسلیم حاکمیت سلطه گر آخوندیسم به اعلامیه جهانی حقوق بشر و تدارک یک رفراندوم ملی با نظارت نهادهای بین المللی و دولتی پیگیری کند.

رئیس جمهور اوباما بر این نکته آگاهی کامل دارد که ایران قلب خاورمیانه صاحب نفت و بازار و نبض تپنده جنبشهای ملی و آزادیخواهانه در تاریخ معاصر میباشد ، بنا براین با استقرار یک حاکمیت ملی و منتخب و مقید به اصول و پرنسیپهای اعلامیه جهانی حقوق بشر سیاست خارجی او در دوران زمامداریش با ایرانی آزاد و دموکراتیک سنتی جاودان در تاریخ دیپلماسی منطقه و جهان به یادگار خواهد ماند همانطور که دخالت آمریکا در کودتای 28 مرداد 1332 بر علیه دولت سردار ملی مصدق بزرگ منجر به حاکمیت مستبدین گردید و مردم ایران دورانی از حیات خویش را در سانسور و زندان و شکنجه و فقر در یک کشور ثروتمند از سر گذاراندند، و از همین طریق وابستگان بلوک شرق توانستند مردم ایران را از اتحاد استراتژیک با آمریکا بازدارند ، چنانچه رئیس جمهور اوباما نیز فرصت این ترمیم را با عدم حمایت از حقوق بدیهی مردم ایران از دست دهد رقبا و دشمنان او در منطقه و جهان از این فرصت نهایت استفاده را خواهند کرد.

بنا براین در پایان این نوشته باید این خواست را به بیان دعا ادا کرد که : خدایا لیبرال دموکراسی اوبامائی را به سرنوشت سوسیالیسم پوتین و کاسترو و ارتگا دچار نکن که هر کدامشان با اخذ قرار دادی چرب از کیسه مردم ایران ، با تقدیم گل و تابلو یادبود به قبر خمینی تداوم دوران اسارت مردم ایران را باعث شدند !!!!

زنده باد دموکراسی توحیدی نابود باد آخوندیسم حاکم بر ایران
نهضت تشیع علوی ….. آبان ماه 1387 برابر با نوامبر 2008 .